Až 30 % zaměstnanců najde místo díky sociálním sítím - Lipovská, Marta
Využívanie sociálnych sietí Facebook a LinkedIn pri vyhľadávaní vhodných uchádzačov o prácu, ako aj pre inzerciu voľných pracovných miest. Sedem rád pre dobrú online reputáciu.