Řízení změn: připraveným štěstí přeje - Tejnorová, Jitka
Riadenie zmien vyžaduje 4 základné aspekty - zámer, odhodlanie, čas a priestor. Projektom riadenia zmien hrozí neustále riziko deštrukcie spôsobené neudržaním týchto aspektov.