Anatomie smysluplné práce - Lazišťanová, Zuzana
Práca prestáva byť iba zdrojom príjmu a očakávame od nej vnútorné naplnenie. Žijeme v ére potreby zmysluplnej práce. Nenaplnenie z práce globálne rastie, v strednej Európe klesá. Zmysluplnosť práce zvyšuje charakteristika práce. Faktory ovplyvňujúce prežívanie pracovníkov. Na čo sa majú manažéri a HR profesionáli zamerať.