Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v školách - Mikula, Jozef
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o starostlivosti a ochrane zdravia pri práci, výchove a vyučovaní, ako neoddeliteľnej súčasti prípravy, realizácie a hodnotenia výchovno-vzdelávacieho procesu. Povinnosti škôl a školských zariadení pri bezpečnosti a ochrane zdravia detí, žiakov a študentov pri výchove a vyučovaní.