Determinanty vzniku syndrómu burnout v práci manažéra - Szarková, Miroslava, 1951-
Príčiny vzniku syndrómu vyhorenia, charakterizovanie etáp jeho rozvoja, typické symptómy ako aj signály, ktoré môže pozorovať tak jedinec ako aj jeho okolie. Výsledky a poznatky získané pri diagnostike syndrómu vyhorenia v profesii manažér.