Family business governance v rodinných firmách - Servus, Stanislav
Správna a funkčná riadiaca štruktúra (good governance alebo family business governance) ako jeden z prvkov úspešného fungovania rodinnej firmy. Správny orgán rodinnej firmy - board of directors. Prínosy boardu obsadeného nezávislými riaditeľmi. Dôvody, ktoré uvádzajú vlastníci ako argument proti zriadeniu boardu s nezávislými riaditeľmi. Dôležitosť zapojenia nezávislých osôb do riadenia.