Miera zamestnanosti v modeloch DEA - Nežinský, Eduard, 1972-
Miera zamestnanosti reprezentujúca spoločenský rozmer ekonomickej aktivity a jej zakomponovanie do hodnotenia efektívnosti. DEA model hodnotenia efektívnosti založený na rezervných premenných. Tento je modifikovaný pomocou pridania obmedzenia s nekontrolovateľnou premennou. Opis dát, použité modely a prezentácia výsledkov.