Jak nejlépe zúročit firemní vzdělávání - Hekelová, Zuzana
Tri fázy ideálneho životného cyklu vzdelávacej aktivity. Plán vzdelávacích aktivít. Chyby, ktorých sa firmy dopúšťajú v plánovacej fáze. Fáza realizácie vzdelávacích programov. Magický kľúč efektivity - tretia fáza vzdelávania. Pozitívny príklad z praxe. Ako vzdelávať efektívne.