Analýza intervalov cenzurovaných dát o prežívaní pomocou dolovania dát - Trnka, Andrej
Použitie a analýza intervalovo cenzurovaných dát prežitia pomocou modelov dolovania dát. Ako základný prvok analýzy je použitý zovšeobecnený lineárny regresný model, ktorý umožuje výber viacerých funkcií.