Vyhodnocení strategické analýzy externího prostředí metodou AHP - Bartusková, Terezie
Teoretické východiská strategického riadenia a strategickej analýzy. SWOT analýza. Kritické aspekty súčasnej aplikácie SWOT analýzy. Výber metód slúžiacich k analýze vonkajšieho prostredia podniku.