Ešte k otázkam atypických foriem zamestnávania ako súčasti podnikateľstva - Strážovská, Helena
Charakteristika podnikania a podnikateľstva vo vedeckej a odbornej literatúre. Výskum k projektu o atypických formách zamestnanosti uskutočnený v Maďarsku a na Slovensku v pohraničných oblastiach. Výsledky výskumu.