Slovak retail food chains as oligopolies - Dengová, Elena
Slovenské maloobchodné potravinové reťazce v postavení oligopolu. Správanie sa obchodných reťazcov na trhu SR. Obchodné vzťahy medzi veľkými maloobchodnými reťazcami a dodávateľmi potravín. Nerovnováha vo vzťahoch s dodávateľmi s dopadom na konečného spotrebiteľa.