Corporate Social Responsibility as a Source of Competitive Advantage in the Application of Competitive Strategies of Banks in Slovakia - Šprochová, Lenka
Sociálne zodpovedné správanie (CSR) korporácií v bankovom sektore v SR. CSR vo VÚB, a.s. - analýza implementácie v stratégii konkurencieschopnosti so zameraním na silné a slabé stránky aplikácie konceptu s ohľadom na špecifické skupiny akcionárov.