Economy and Regional Cooperation of Nordic Countries - Tánczosová, Jana
Historický vývoj, prírodné podmienky a prírodné zdroje severských krajín. Charakteristika severských ekonomík. Regionálna spolupráca severských krajín: Severská rada (Nordic Council), Severská rada ministrov a Spolupráca severských a baltických krajín (Nordic-Baltic cooperation).