<The> Energy transition and democracy at the local level - Naščáková, Jana
Podmienky pre energetickú demokraciu: odpor voči dominancii energetických korporácií, obrátenie energetických systémov na verejný prospech a reštrukturalizácia energetického sektora. Zmena v energetike na lokálnej úrovni predovšetkým vďaka participácii lokálnych rezidentov a technológii.