Vedecko-technický pokrok a implementácia inovačných technológií do energetiky - Naščáková, Jana
Dôležitosť a význam inovačných technológií do odvetvia energetiky, týkajúcich sa najmä nekonvenčných, obnoviteľných a perspektívnych zdrojov energie. „Efekt spätnej väzby" a možné prínosy a negatíva súvisiace s vedecko-technickým pokrokom, rozvojom a implementáciou inovačných technológií do energetiky.