Možné dôsledky prílevu migrantov do Európy - Litomerický, Juraj
Prílev migrantov do Európy a jeho možné dôsledky. Určovanie kvót, koľko utečencov má prijať krajina. Ekonomickí migranti. Prevádzačstvo ako lukratívny biznis. Problém migrantov z arabského sveta - integrovať sa a rešpektovať kultúru prijímajúceho štátu. Nepokoje v záchytných táboroch. Negatívum globalizácie - migrácia z Ázie a Afriky.