Finančné zdroje EÚ na podporu a tvorbu pracovných miest a udržateľný rozvoj - Szarková, Miroslava, 1951-
Východiská pre stanovenie stratégie EÚ v oblasti tvorby pracovných miest a udržateľného rastu pre obdobie rokov 2013-2020. Obnova, vznik a udržanie pracovných miest v kontexte Plánu hospodárskej obnovy Európy. Zmeny v štruktúre podnikateľského prostredia a počet pracovných miest v SR v období rokov 2010-2013. Stratégia EÚ v oblasti tvorby pracovných miest v rokoch 2013-2021.