Genéza myšlienky ekonomickej morálky, etiky a spoločensky zodpovedného podnikania - Horbulák, Zsolt, 1972-
Prvopočiatky morálneho správania na trhu. Zrod hospodárskej etiky. Známi ekonómovia zaoberajúci sa otázkami etiky. Sociálna zodpovednosť, filantropizmus a spotrebiteľské práva. Spoločensky zodpovedné podnikanie.