Práca detí a mladistvých - Kuníková, Lucia
Deti a mladiství patria do osobitnej kategórie osôb, ktoré sú pod špecifickou ochranou zákona a požívajú mimoriadnu ochranu, pokiaľ ide o život, zdravie, či výkon akejkoľvek práce. Dieťa a mladiství v systéme pracovného práva. Aké práce môžu tieto subjekty vykonávať s ohľadom na ich zdravý duševný vývin.