Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe - Jaško, Jozef
Ak jeden z účastníkov pracovného pomeru dospeje k záveru, že podmienky dohodnutého pracovného pomeru mu nevyhovujú, môže tento pracovný pomer počas plynutia pracovnej doby skončiť. Písomné oznámenie o skončení pracovného pomeru treba doručiť druhému účastníkovi najmenej tri dni pred dňom zamýšľaného skočenia pracovného pomeru.