Spatial effects in hedonic price models for apartments - Rehák, Štefan, 1974-
Úloha priestorového umiestnenia apartmánu pri stanovení ceny nehnuteľnosti. Ukazovatele určujúce cenu bytu v Šali. Regresný model vplyvu hedonických vlastností bytu na jeho cenu. Test územnej autokorelácie.