Pracovný posudok - Kovalčíková, Martina
Pracovný posudok je súhrnom objektívnych informácií o zamestnancových pracovných schopnostiach a ním vykonávanej práci, ktoré môžu mať vplyv na jeho ďalšiu pracovnú kariéru. Oprávnenia a povinnosti, ktoré majú účastníci pracovnoprávnych vzťahov v súvislosti s pracovným posudkom.