Charakteristiki kompanij v raznyje periody žiznennogo cikla s točki zrenija ocenki ich stoimosti po A. Damodaranu - Dengová, Elena
Hodnota podniku v rôznych fázach životného cyklu. Podniky na začiatku životného cyklu. Podniky v období rastu. Podniky v štádiu zrelosti. Podniky v štádiu úpadku.