Podchody k ustanovleniju rynočnoj stoimisti predprijatija i ich ispoľzovanije - Dengová, Elena
Problematika trhovej hodnoty podniku. Vplyv globalizácie na hodnotu podniku. Tri prístupy k ohodnocovaniu podniku.