Governance and performance of water services in Slovakia - Ferčíková, Veronika, 1988-
Analýza slovenských verejných služieb s pitnou vodou. Analýza výkonnosti: pokrytie vodnou plochou, zber vody, spotreba či zamestnanosť vo vodohospodárskych spoločnostiach. Analýzy hospodárskych dát spoločností riadiacich vodné zdroje na Slovensku.