Vývoj platobnej bilancie SR v poslednom desaťročí - Gábiková, Gabriela
Vývoj platobnej bilancie v Slovenskej republike za posledných 10 rokov. Hlavné položky platobnej bilancie. Analýza bežného účtu platobnej bilancie a v rámci neho bližšie obchodnej bilancie. Kapitálový a finančný účet platobnej bilancie. Objemy jednotlivých ukazovateľov v príslušných rokoch a porovnanie medziročnej hodnoty jednotlivých sáld a tiež dôvody, respektíve okolnosti, ktoré zapríčinili túto medziročnú zmenu.