Spokojenost Čechů jako účastníků domácího cestovního ruchu - Boháček, Jiří
Dôvody spokojnosti českých subjektov s domácim cestovným ruchom. Ekonomická stránka cestovného ruchu, predovšetkým jeho marketingové aspekty. Využívanie cestovného ruchu agentúrou Czech Tourism a doporučenia pre zlepšenie spokojnosti cestovateľov.