Živnosť alebo eseročka? - Kačalková, Štefánia
Výhody založenia si živnosti. Výhody podnikania formou spoločnosti s ručením obmedzeným. Jedno-osobná eseročka. Administratívne nevýhody eseročky. Nútená živnosť.