Efektívne vedenie pracovných porád - Budinská, Lucia, 1990-
Príprava pracovnej porady. Organizačná stránka pracovnej porady. Vyhodnotenie pracovnej porady. Efektívna pracovná porada. Deštrukčné a konštrukčné prvky pracovnej porady.