Global Economy, Monetary Policies and Their Impact on Financial Markets - Bikár, Miloš, 1973-
Analýza prínosu kvantitatívneho uvoľňovania v pokročilých ekonomikách sveta. Dopady pre globálnu ekonomiku, oceňovanie aktív a alokačné trendy.