Evaluation of Investment Activity in the SR through the Development of Gross Fixed Capital Formation - Belanová, Katarína, 1978-
Analýza vývoja tvorby hrubého fixného kapitálu (GFCF) v krajinách EÚ 28 od r. 2010. Korelačná a regresná analýza preukázala silnú závislosť medzi GFCF a úrovňou HDP.