Mobil v úlohe predavača. Science-fiction? Nie, súčasnosť - Tomčík, Michal
Snom každého obchodníka je dosiahnuť, aby okoloidúci do obchodu vstúpil a aj nakúpil. Túto zdanlivo prostú požiadavku je dnes čoraz náročnejšie naplniť. Ako je to vôbec možné? Odpoveďou je proximity marketing, moderné technológie a mobil. Technológia s potenciálom.