Transformation du marketing et du processus de vente en lien avec les changements de comportement du client slovaque dans un contexte de developpement durable - Kita, Pavol
Transformácia marketingu a predaja v súvislosti so zmenami správania slovenského spotrebiteľa v kontexte udržateľného rozvoja. Teoretické východiská problematiky. Prieskum týkajúci sa marketingu predajného miesta, nákupu ekologických produktov, motivácie k nákupu a druhov predajných miest.