Elektronická fakturácia šetrí čas aj peniaze - Budinská, Simona
Elektronická forma fakturácie umožňuje výrazne zjednodušiť a zefektívniť proces prijímania, ale aj vystavovania faktúr. Čo musí faktúra obsahovať. Ako prejsť na elektronickú fakturáciu. Pojmy elektronická faktúra a elektronická fakturácia.