Izraelskí start-upisti si vojenčinu a imigrantov pochvaľujú - Andacký, Jozef
Izrael ako krajina päťtisíc start-upov. Orientácia na informačné technológie od 90. rokov. Silicon Wadi s administratívnym centrom v Tel Avive. Start-upový ekosystém. Pomoc štátu, pobyt v armáde a imigranti. Start-upy na univerzitách. Orientácia na americký trh. Investori a nadnárodné firmy v Izraeli.