Effects of sustainable business to performance of enterprise - Budinská, Lucia, 1990-
Vplyv trvaloudržateľného podnikania na podnik - ako vplýva trvalá udržateľnosť na finančnú, ekonomickú a ďalšie dôležité stránky podnikateľstva. Ako vplýva sociálne zodpovedné správanie podnikov na ich výkonnosť.