Slovenská biblia rakúskej ekonómie - Lehuta, Michal
Nová kniha Juraja Karpiša Zlé peniaze - sprievodca krízou. Slovenská publikácia v štýle tzv. rakúskej školy ekonómie. Vinník hospodárskych problémov - forma finančného systému. Ničím nekryté peniaze. Klasické libertariánske návody na riešenie.