ESO reform in Slovakia - the past, present and future - Jacko, Tomáš, 1987-
ESO (Efektívne, zodpovedne a otvorene) reforma na Slovensku v roku 2012 s cieľom zefektívnenia výkonu verejných procesov. Audit verejných inštitúcií a nadmerná zamestnanosť v štátnej správe. Zavedenie komplexných kontaktných centier (one stop shop) zlúčením výkonov jednotlivých verejných úradov. Plánovanie a udržateľnosť ESO reformy.