Budoucnost bankovnictví aneb co klienti skutečně chtějí - Sobková, Martina
Medzi najväčšie výzvy moderného bankovníctva v súčasnosti zaraďujeme schopnosť bánk vystihnúť a zároveň dostatočne uspokojiť potreby svojich klientov. Rastúce nové nároky klientov bánk a rôzne ponuky finančných a bankových služieb. Rýchlosť a flexibilita. Banky verzus finančné inštitúcie.