Daňovo-odvodové povinnosti študentov v postavení podnikateľov (SZČO) v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Z pohľadu zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. majú študenti pri zdaňovaní svojich príjmov rovnaké postavenie ako ostatné fyzické osoby. Ilustračné príklady.