Kanade zavládne Trudeau Jr., srší optimizmom a sľubuje zmenu - Pressburg, Adrian Peter
Víťazstvo Liberálnej strany v kanadských parlamentných voľbách. Liberálna strana porazila negatívnu, rozdeľujúcu politiku kladnou víziou, ktorá Kanaďanov zjednocuje. Justin Trudeau na čele Liberálnej strany. Známy aj otec Pierre Trudeau - politik a intelektuál. Cesta k moci. Mäkká sila diplomacie a obchodu voči Sýrii a Iraku.