Start-up and spin-off firms in the Bratislava region in relation to the European cohesion policy 2014-2020 - Pástor, Rudolf
Pôsobenie start-upov z geografického hľadiska. Porovnanie vlastností start-upov vo Viedni a Bratislave. Podpora start-upov a spin-off podnikov v EÚ a na Slovensku.