Ženy v tvrdom finančnom svete. Áno či nie? - Lamačková, Olga
Postavenie a pôsobenie žien vo vedení bánk a finančných spoločností. Ženy a finančný sektor všeobecne. Odlišnosť v rozdielnom správaní mužov a žien vo vedení firiem. Záujem žien o vrcholové pozície v riadení bánk. O čom hovoria prieskumy.