Špecifiká v hmotnom majetku - Petrovická, Iveta
Autorka v článku rozoberá niektoré špecifické oblasti v odpisovaní hmotného majetku s poukázaním na ich vplyv na daňové výdavky a základ dane z príjmov a s upozornením na zmeny v zákone o dani z príjmov v znení účinnom od 1.1.2015.