Exploring directions of innovation support from the European union - analysis of assisted firms in Slovakia - Šipikal, Miroslav, 1976-
Analýza regionálnej politiky EÚ z hľadiska podpory inovačnej dynamiky. Analýza inovačnej výkonnosti podnikov Slovenska podporovaných operačným programom "Konkurencieschopnosť a ekonomický rast". Teritoriálne a odvetvové aspekty analýzy inovačnej podpory.