Výučba odbornej terminológie na fakultách nefilologického zamerania - Meľsitová, Jolana
Výučba komunikačnej kompetencie a komunikačné zručnosti. Pozitívna motivácia študentov. Vyučovanie odborného jazyka. Postupnosť úloh a cvičení pri práci s odborným textom v cudzom jazyku. Typy cvičení zamerané na upevnenie si novej slovnej zásoby. Význam prekladu odborného textu.