Vývoj názorů na lichvu v křesťanství - Kalabis, Zbyněk
V súčasnosti je úver a úrok samozrejmou súčasťou nášho života - nie vždy tomu tak bolo. História úverových transakcií v kresťanstve a logika cirkevných a svetských zákazov. Ekonomické dôsledky úverových praktík z cirkevného pohľadu. Vydané encykliky.