Dištančné vzdelávanie ako forma alternatívnej výučby - Pätoprstá, Jana
Informatistické školstvo v dištančnom vzdelávaní. Negatíva dištančného vzdelávania. Získané praktické skúsenosti z práce so študentmi. Postavenie učiteľa v informatistickej škole. Využitie rozvojových projektov. Efektívnosť výučby alternatívnych škôl. Zložitá príprava edukačného materiálu pre rôznorodých študentov.