Jazykové zručnosti písanie verzus hovorenie - Stradiotová, Eva, 1963-
Vzťah medzi hovoreným a písaným jazykom. Rozdiely medzi hovorením a písaním. Vplyv moderných technológií na zručnosti hovorenia a písania.